Kahve falında arkadaşı hamile görmek

Kahve falında arkadaşı hamile görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, yüklü siparişler alacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ailesini utandırmayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında hamile bir arkadaşını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve kendini hamile görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek işe zorla gidip geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ve arkadaşını hamile görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top