Kahve falında arkadaşını emzirmek

Kahve falında arkadaşını emzirmek insanlar tarafından ayıplanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendisini çok yıpratacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, malların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını emzirmek gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Kahve falında arkadaşını emzirmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bebek emzirdiğini görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu emzirmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirdiğini görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek emzirmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin bebek emzirdiğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe süt emzirmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top