Kahve falında arkadaşını düşerken görmek

Kahve falında arkadaşını düşerken görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını düşerken gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının dereye düştüğünü görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşın düştüğünü görmek dininden vazgeçmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının düşerek öldüğünü görmek kendisini çok yıpratacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek küfürlü söze, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının bir yerden düştüğünü görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sermayesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top