Kahve falında kan çekmek

Kahve falında kan çekmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Kahve falında kan çekmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Kahve falında kan çekmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt ağrısı çekmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılık acısı çekmek bunun farkına varacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında saça fön çekmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık diş çekmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğrafını çekmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında atmuden para çekmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top