Kahve falında kalemin aktığını görmek

Kahve falında kalemin aktığını görmek hak yiyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kalemin aktığını gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kalemin aktığını görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem verdiğini görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek aile hayatının hayır getireceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kalemi kırmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşit çeşit kalem görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem ucu görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalemi yemek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top