Kahve falında kalabalıktan geçmek

Kahve falında kalabalıktan geçmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dua alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalıktan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında kalabalıktan geçmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karışık kalabalık görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık tarafından dövülmek komşularla ters düşüleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ve kalabalık görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik ve kalabalık görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ev kalabalığı görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top