Kahve falında kalabalık ve silah görmek

Kahve falında kalabalık ve silah görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık ve silah gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık ve silah görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet eder.

Kahve falında silahlı kalabalık görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık kişilere yemek vermek daha fazla başarı kazanılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık ortam görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulur.

Kahve falında kavga kalabalık görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık bir arabaya binmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bir evde kalabalık görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top