Kahve falında kalabalık nişan görmek

Kahve falında kalabalık nişan görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık nişan gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında nişan kalabalık görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık nişan görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında nişan kalabalığı görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta yıkanmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde yürümek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa bağırmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sınıf görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kalabalık görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top