Kahve falında adam sesi duymak

Kahve falında adam sesi duymak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında adam sesi duymak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında adam sesi duymak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kıl diye ses duymak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin sesini duymak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ezan sesini duymak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çatışma sesi duymak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek ses duymak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşin sesini duymak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top