Kahve falında arkadaşını aldatmak

Kahve falında arkadaşını aldatmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, büyük zararlar getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını aldatmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşini arkadaşıyla aldatmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını aldatmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşı aldatmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini başkasıyla aldatmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili aldatmak darlanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top