Kahve falında arkadaşından para çalmak

Kahve falında arkadaşından para çalmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, parasız kalmaya, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından para çalmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından para çalmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rakiplerin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para çaldığını görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cepten para çalmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebinden para çaldığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında para kaybetmek çaldırmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında para çaldığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında para çalmakla suçlanmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top