Kahve falında kahverengi kaban giymek

Kahve falında kahverengi kaban giymek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yarar getireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, şerefe ve izzete, hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi kaban giymek gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Kahve falında kahverengi kaban giymek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi kaban görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mavi kaban giymek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaban giymek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir kaban giymek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kaban giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe kaban giymek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek işlerinin kötüye gideceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top