Kahve falında arkadaşında sivilce görmek

Kahve falında arkadaşında sivilce görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, fesat kimselerin çıkacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşında sivilce gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşında sivilce görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını sivilceli görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek beddua ve ah alacağına, koyu muhabbette kalacağına işarettir.

Kahve falında belinde sivilce görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir sivilce görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sivilce görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulakta sivilce görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top