Kahve falında kafasında kurtçuk görmek

Kahve falında kafasında kurtçuk görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sorunların çözüleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, maddi zarar edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında kurtçuk gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında kurt kafası görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanın kurtlandığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında kafasında kurtçuk görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada beyaz kurtçuk görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kafasında kurt görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kafasının kurtlandığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada kurt görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top