Kahve falında kafasında kaplumbağa görmek

Kahve falında kafasında kaplumbağa görmek sorunlarının tamamen biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, verimliliğinin artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulur.

Kahve falında kafasında kaplumbağa gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında kafasında kaplumbağa görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa kafası görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı kaplumbağa görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında insanı kaplumbağa görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulur.

Kahve falında küçük yeşil kaplumbağa görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Kahve falında karınca ve kaplumbağa görmek kazancının günbegün artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Kahve falında derede kaplumbağa görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top