Kahve falında kafamda sivilce görmek

Kahve falında kafamda sivilce görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kafamda sivilce gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kafamda sivilce görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kafasında sivilce görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kafada sivilce görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünde sivilce görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgede sivilce görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top