Kahve falında arkadaşın elini görmek

Kahve falında arkadaşın elini görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ağız tadına kavuşacağına, adını herkese duyuracağına, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın elini gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuşmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ters giden işlerin normale döneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak toparlanmasının da uzun süreceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top