Kahve falında kadın satmak

Kahve falında kadın satmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın akrabadan gelecek habere, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın satmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Kahve falında kadın satmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında perde satmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah zeytin satmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulur.

Kahve falında eski giysi satmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski halı satmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş balık satmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında mendil satmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top