Kahve falında kaçak çay görmek

Kahve falında kaçak çay görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kaçak çay gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Kahve falında kaçak çay görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçak sigara içmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında kaçak asker görmek parasının her geçen gün artacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında kaçakçı görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kanun kaçağı görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trene kaçak binmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında asker kaçağı görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında doğalgaz kaçağı görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top