Kahve falında kabuklu hayvan görmek

Kahve falında kabuklu hayvan görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu hayvan gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu hayvan görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kabuğu yemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında midye kabuğu toplamak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limon kabuğu yemek ününün çoğalacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz çekirdek görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu fasulye görmek yuva kuracağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu fındık görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top