Kahve falında kabre basmak

Kahve falında kabre basmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında kabre basmak gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Kahve falında kabre basmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe basmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakıza basmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Kahve falında sofraya basmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kaşe basmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odayı su basmak azalacağına, büyük aksilikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikenlere basmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında akrebin üstüne basmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top