Kahve falında kabenin avlusunu görmek

Kahve falında kabenin avlusunu görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin avlusunu gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında kabenin avlusunu görmek borcunu ödeyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında caminin avlusunu görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında evin avlusunu görmek aşkının da kalıcı olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında camii avlusu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında avludan atlamak işlerini sabırla yoluna koyacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top