Kahve falında kabe fotoğrafı görmek

Kahve falında kabe fotoğrafı görmek başkalarının malına göz dikeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe fotoğrafı gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında kabenin fotoğrafını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin fotoğrafını çekmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kabe fotoğrafı görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında birine fotoğraf göstermek takdir edilip her konuda destek göreceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf asmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğraf yemek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf istemek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi fotoğrafını başkasının elinde görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top