Kahve falında itilip kakılmak

Kahve falında itilip kakılmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ömrün uzun olmasına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında itilip kakılmak gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında itilip kakılmak yaşamdan istediklerini alacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yazili kağit almak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından itilmek rızkın gittikçe azalacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında itildiğini görmek kısmetin ve talihin açılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından itilmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında itilip düşmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden itilmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize itildiğini görmek borçların hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top