Kahve falında işyerinde müdür görmek

Kahve falında işyerinde müdür görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında işyerinde müdür gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında işyerinin müdürünü görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında eski işyerinin müdürünü görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında işyeri müdürü görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında eski iş müdürünü görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerindeki müdürü görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde müdür görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında işyeri müdürünü görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top