Kahve falında istediği bölümü kazanmak

Kahve falında istediği bölümü kazanmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işarettir.

Kahve falında istediği bölümü kazanmak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Kahve falında istediği bölümü kazanmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir bölümünün olmadığını görmek aileden ayrı kalınacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bölüm değiştirmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında evin bir bölümünün yıkıldığını görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde bölüm değiştirmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin liseyi kazanmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin üniversiteyi kazanmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top