Kahve falında işlenmiş örtü görmek

Kahve falında işlenmiş örtü görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, doğru olanı seçeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işlenmiş örtü gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Kahve falında işlenmiş örtü görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi yatak örtüsü görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek bir sınavdan geçileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek örtüsü görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işarettir.

Kahve falında sarı masa örtüsü görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında örtünmeye çalışmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top