Kahve falında isim okumak

Kahve falında isim okumak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kısmetlerinden olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet eder.

Kahve falında isim okumak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında ashabı kehf isimlerini okumak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında isim okumak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe isim koymak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında isimli kolye görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahmet isimli birini görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna isim vermek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında oğluna isim koymak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında alyans içinde isim görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top