Kahve falında isim öğrenmek

Kahve falında isim öğrenmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yardımcı olmayacağına, sorunların çözüm bulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Kahve falında isim öğrenmek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında isim öğrenmek kendisini ailesine vereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında isim unutmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıda isim yazmak geriye doğru gideceğine, saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında isim yazılı kağıt görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında isim liste görmek başarısının artacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında isimli kolye görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında isim karıştırmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna isim koymak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top