Kahve falında ışıkları kapamak

Kahve falında ışıkları kapamak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında ışıkları kapamak gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında ışık açıp kapamak konfor içinde yaşayacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında ışıkları kapamak mutluluktan havalara uçulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kapamak hayatın pahalılaşmasına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü kapamak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kilit kapamak şifaya kavuşacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında pencere kapamak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında araba kapısı kapamak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, istediği projeleri yapamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top