Kahve falında is acmak

Kahve falında is acmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Kahve falında is acmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Kahve falında is acmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında aç insan görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz açmış çiçek görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın çiçek açtığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aç köpekler görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni dükkan açtığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top