Kahve falında insanın taş olduğunu görmek

Kahve falında insanın taş olduğunu görmek eskisinden de iyi olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, parasını dikkatli harcayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında insanın taş olduğunu gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Kahve falında taştan insan görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Kahve falında bir insana taş atmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın taş olduğunu görmek Allah’a dua edeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında insana taş atmak iş kaybı yaşanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında insanlara taş atmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak onu doyasıya yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri taşlı yüzük görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya taş atmak temize çıkacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top