Kahve falında incire basmak

Kahve falında incire basmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içinin ferahlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına inanılır.

Kahve falında incire basmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında incire basmak işlerinin yarıda kalacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odayı su basmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşe basmak işlerin canlanacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine inanılır.

Kahve falında kediye basmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında buza basmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top