Kahve falında incir toplamak ve yemek

Kahve falında incir toplamak ve yemek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok üzüntü duyulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında incir toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında incir yemek ve toplamak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında incir toplamak ve yemek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli incir toplamak dileklerin yerine geleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı incir toplamak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında dalından incir toplamak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olmuş incir toplamak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top