Kahve falında imza atan birini görmek

Kahve falında imza atan birini görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imza atan birini gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Kahve falında atatürkün imzasını görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işarettir.

Kahve falında atatürk imzası görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imza atan birini görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imza atamamak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imza atanı görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bir ünlüden imza almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet eder.

Kahve falında nikah için imza atmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin imza attığını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top