Kahve falında ikiz kedi görmek

Kahve falında ikiz kedi görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz kedi gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında ikiz kedi görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ikiz bebeğe hamile olduğunu görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Kahve falında birini ikiz görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında ikizler burcunu görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin ikizini görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ikiz bebeği olduğunu görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz erkek çocuğu görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, darda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek emzirdiğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top