Kahve falında iki tane halı görmek

Kahve falında iki tane halı görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında iki tane halı gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Kahve falında iki tane halı görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi iki tane görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane kırmızı elma görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri taneli kar görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane koç görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane örümcek görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma tanesi görmek aydınlığa çıkılacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top