Kahve falında içi görünen elbise giymek

Kahve falında içi görünen elbise giymek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, malların çoğalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi görünen elbise giymek gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında içi görünen elbise giymek çok büyük bir çalışma yapılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap görüp içmemek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çay görüp içmemek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işarettir.

Kahve falında bira görüp içmemek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi iç çamaşiri giymek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top