Kahve falında iç bakla görmek

Kahve falında iç bakla görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, masumluğunu ispat edeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, keyifli sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç bakla gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında iç bakla görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, birikiminin artacağına delalet eder.

Kahve falında kuru iç bakla görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında iç bakla yemek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze bakla toplamak planlı ve programlı davranacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bakla toplamak ekonomik durumunun düzeleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakla pişirmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bakla görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bakla görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top