Kahve falında her yerde yemek görmek

Kahve falında her yerde yemek görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerde yemek gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında her yerde yemek görmek dünya malının çoğalacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında her yerde çiçek görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında her yerde akrep görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kendisini işine vereceğine delalettir.

Kahve falında her yerde para bulmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yerde köpek görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında her yerde kıl görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerden para toplamak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında her yerde su görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top