Kahve falında hediye kedi almak

Kahve falında hediye kedi almak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hediye kedi almak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında hediye kedi almak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi hediye etmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kedi yavrusu hediye almak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi hediye almak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi hediye almak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında pamuk hediye almak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşudan hediye almak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında bornoz hediye almak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bunun da geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top