Kahve falında hediye kalem görmek

Kahve falında hediye kalem görmek büyük adımlar atılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında hediye kalem gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Kahve falında kalem hediye edildiğini görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Kahve falında kalem hediye etmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kalem hediye almak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kalem hediye vermek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında dolma kalem hediye almak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Kahve falında hediye kalem görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında kalem hediye almak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında hediye kalem almak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top