Kahve falında hayvanlardan kaçmak

Kahve falında hayvanlardan kaçmak imkânların günden güne azalacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, gelişmelerin olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Kahve falında vahşi hayvanlardan kaçmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında yırtıcı hayvandan kaçmak sağlıklı bir ömür süreceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında hayvanlardan kaçmak insanlarla iç içe olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi hayvandan kaçmak sevdiklerine kavuşacağına, işinde en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında hayvandan kaçmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işarettir.

Kahve falında vahşi hayvandan kaçmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında bir hayvandan kaçmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top