Kahve falında hayvan mezarlığı görmek

Kahve falında hayvan mezarlığı görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan mezarlığı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında hayvan mezarlığı görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta hayvan görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan mezarı görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Kahve falında özürlü hayvan görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vahşi hayvan eti yemek kendi şansını kendi yaratacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türü bilinmeyen hayvan görmek huzurlu günlerin biteceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan kovalamak büyük ve önemli bir kimse olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Kahve falında hayvan tüccarı görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top