Kahve falında hastane aramak

Kahve falında hastane aramak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında hastane aramak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Kahve falında hastanede birini aramak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane aramak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede hasta aramak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaneye işe girmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında hastane odası görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede cin görmek saygınlık kazanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını hastanede görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında hastanede işe girmek maddi açıdan zarara uğranacağına, onları okula göndereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top