Kahve falında arabayla çarpışmak

Kahve falında arabayla çarpışmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla çarpışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında arabayla çarpışmak rahat bir hayata kavuşacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çarpışmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle çarpışmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kamyonla çarpışmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle çarpışmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle çarpışmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında düşmanla çarpışmak çirkin bir iş yapmaya, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top