Kahve falında hasta asker görmek

Kahve falında hasta asker görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sevdiğine kavuşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta asker gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Kahve falında hasta asker görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında asker olup vurulduğunu görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında asker matarası görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, şansızlığın kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında askerdeki eski sevgiliyi görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi asker olarak görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere giden kardeşini görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerliğin bittiğini görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top