Kahve falında hamur çorbası görmek

Kahve falında hamur çorbası görmek kazancının artacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, hayırlı işlere girişileceğine, ev sahibi olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamur çorbası gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında hamur çorbası görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba yapıldığını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında ekşili çorba görmek kötü ve zor günler geçireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işarettir.

Kahve falında ekşi çorba görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı çorbası görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çorba ekmek yemek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında mercimekli çorba görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top