Kahve falında halıda saç görmek

Kahve falında halıda saç görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, düşmanların barışacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında halıda saç gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Kahve falında halıdan saç toplamak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıdan saç kılı görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında halıda saç görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yarım halı görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odaya halı sermek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında halının parçalandığını görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda halı görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk halı görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top