Kahve falında halı yanması görmek

Kahve falında halı yanması görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, işveren koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı yanması gördüyseniz:

  • Farklı seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında yanmış halı görmek küfürlü söze, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında halı yanması görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulur.

Kahve falında biriyle yan yana yatmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında yanmış süt görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul yanması görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış lamba görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin yanına gitmek başının hiç dara düşmeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top